Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Når du handler i Everleigh & Me Webshop, accepterer du vores vilkår og betingelser. Læs dem grundigt, inden du afgiver en ordre. <span>Everleigh &amp; Me</span> forbeholder sig retten til at revidere disse vilkår og betingelser. Datoen for den seneste opdatering findes i det sidste afsnit af vilkårene og betingelserne. Brugere er ansvarlige for at holde sig opdateret med sådanne ændringer.

Salgsartikler (hvis relevant)     
Kun varer med normal pris kan refunderes, desværre kan udsalgsgenstande ikke refunderes. 

2. sorterings varer kan ikke returneres og reklamationer godtages ikke.

Returnering af produkter

For at returnere dit produkt skal du sende dit produkt til: Everleigh & Me ApS, Fristrupvej 57, 4340 Tølløse, Danmark. Du er ansvarlig for at betale for dine egne forsendelsesomkostninger for returnering af din vare. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke. Hvis du modtager en refusion, trækkes omkostningerne ved returforsendelse fra din refusion. Afhængigt af hvor du bor, kan den tid, det kan tage for dit udskiftede produkt at nå dig, variere.  Hvis du sender en vare over 449 kr, bør du overveje at bruge en sporbar forsendelsestjeneste eller købe forsendelsesforsikring. Vi garanterer ikke, at vi modtager din returnerede vare.

Fortrolighedspolitik

Alle personlige oplysninger, der er gemt på webstedet, behandles med den største omhu. De oplysninger, vi gemmer, vil ikke blive solgt eller brugt til andre formål end at sikre, at du får den bedst mulige service. Det vil udelukkende blive brugt til at informere dig om særlige tilbud og andre marketingaktiviteter relateret til de forskellige enheder. Når du tilmelder dig webstedet, har du mulighed for ikke at modtage oplysninger fra Everleigh & Me. Hvis du ønsker at stoppe med at modtage oplysninger fra Everleigh & Me kan du foretage ændringer i dine kontoindstillinger eller sende en e-mail til hello@everleighandme.dk. Angiv dit navn og din e-mail-adresse og en kort beskrivelse af sagen i e-mailen.

Du har til enhver tid ret til at vide, hvilke oplysninger der opbevares om dig i vores system. Disse oplysninger kan sendes på anmodning ved at sende en e-mail til  hello@everleighandme.dk. Hvis oplysningerne er ufuldstændige eller forkerte, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Alle kunder, der betaler med kort, er underlagt valideringskontrol. Everleigh & Me foretager en reservation for at udsætte enhver ordre, hvis vi har mistanke om, at der er behov for yderligere sikkerhedskontrol. 

Vi forbeholder os ret til at afvise service til nogen af enhver grund til enhver tid. 

Afgivelse af ordre og ordrebekræftelse

Afgivelse af ordre via https://everleighandme.com/ er ikke udtryk for en bindende aftale. Når en bestilling er gennemført, afsendes en ordrebekræftelse på den oplyste e-mail. Ordrebekræftelsen skal betragtes som en oplysning om hvilke produkter der er bestilt og ordrebekræftelsen er ikke juridisk bindende. Der er alene tale om en elektronisk genereret kvittering for bestillingen. Aftale er først endelig, når Everleigh & Me afsender de gennem webshoppen bestilte produkter.

Ved manglende modtagelse af ordrebekræftelse kan der rettes henvendelse til, hello@everleighandme.dk

Shopping

Vælg mellem priser i danske kroner eller euro øverst på siden.

Vi krypterer alle kreditkortoplysninger med SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Hverken vores firma eller andre vil være i stand til at læse eller trække dine data tilbage. Alle transaktioner er sikre og krypterede, og vi gemmer aldrig dine kreditkortoplysninger. Vi accepterer kortbetalinger med Visa / Dankort, Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, Eurocard, MasterCard og American Express.

Alle priser inkluderer dansk 25% moms. Lokale afgifter (moms, told) kan forekomme afhængigt af din region og lokale told. Disse gebyrer sker for kundens egen regning.